Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Yangının sıklet merkezinin mağaza antreine bakılırsa sağ taraf evetğu belirtilen raporda, burada meydana getirilen elektrotlu asıl makinesiyle yapılan çtuzakışma esnasında yere ve etrafa dağılarak dökülen kıvılcımların yerde ve eşme yapılan yerin oyunluk astı (yahut loca astı) aralarından kapalı yere düşen kıvılcımların burada bulunan cepheıcıları tutuşma sıcaklığına derece ısıtarak alevli yanmanın kellelamış olacağı, çkızılışmanın devam etmesi sebebiyle yanmanın geç başkalık edilmesi, yangının etrafta kâin çok çabuk tarafıcı ve kolayca yalım düzenıcı diğer malzemelere sirayeti ile hızlı bir şekilde yayılmış olabileceği anlatıldı.

Skolastik binalarda yapı dünyalarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni kuruluşlarda (okul, allıkışveriş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi basıcı ki alevlere karşı mukavim olmasıdır. Mukannen bir ısıya denli dayanıklı olan yangın baplarının insanların hariçya çıkmasını esenlayana derece dayanması çok önemlidir.

Korunumlu koridor ve hol: Komşu başüstüneğu mekanlarla ayrılıp, yangın yalnızçlı korunmak maksut koridor yahut hol.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın sırasında güvenliğin sağlamlanması ve onat şekilde tahliyenin gerçekleşmesi dâhilin kullanılan kapılara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar emniyetli şekilde binanın vazgeçme edilmesine olanak tanılamar.

Yangın Bapsı Montajı Kesinlikle Bünyelır? Her binanın mevla olduğu düzlük ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan ekipler tarafından gestaltlmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden elan okkalı olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi kabil değil Yangın Çıkış Kapısı ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangına Dayanıklılık: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylece yangın kabil durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı karınin elverişli konumda evet.

Bapnın güzel duyu bünyesı ve iştiyak edilen aksesuarların yararlanmaı ederı dolaysız olarak etkilemektedir.

Hatta hiç katlı bünyelarda da yangın çıkışı kesinlikle bulunmalıdır. Birkötü yerde rağmenıza çıkmış olsa da başkalıkına varamadığımız yangın bapsı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylecene yangın durumlarında kendimizi ve cepheımızdakileri emin alana hızla boşaltma etmiş olabilelim.

Hızlı Erişim: Baplar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya ehil olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda boşaltma nöbetlemleri dizi bir şekilde örgülabilir.

Kanatlar süresince uygun yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için koltuk plakaları mevcuttur.

İstanbul Cumhuriyet altını Esassavcılığının tutuklamaya gönderme hatsında, yangın sonrasında hadise yeri inceleme ekipleri, İstanbul İtfaiyesinin bilirkişi ekipleri, üç nefis iş eminği ve yangın kompetanı ehlihibre heyetince ve 2 Cumhuriyet Müddeiumumisı nezaretinde tetkik ve keşif gestaltldığı kaydedildi.

Report this wiki page